Wat kan Immo Pottelberg voor u betekenen? 

Correcte schatting

Met 40 jaar ervaring kent Immo Pottelberg als geen ander de correcte marktwaarde van uw eigendom. Onze medewerkers zijn hoofdzakelijk lokaal actief en kennen de regionale vastgoedmarkt door & door. Wenst u uw eigendom te verkopen en de correcte marktwaarde kennen? Contacteer ons gerust voor een gesprek.

Samenstellen verkoopdossier

Om de potentiële koper op een zo goed mogelijke manier te informeren stellen wij een uitgebreid verkoopdossier op. Dit verkoopdossier omvat de noodzakelijke attesten om een eigendom te verkopen. (oa. bodemattesten / stedenbouwkundige inlichtingen / epc / kadastrale legger / asbest-attest /…)
Door jaarlijkse bijscholing zijn wij juridisch op de hoogte van alle verplichtingen en wijzigingen binnen het vastgoedlandschap.

Opstarten publiciteitscampagne

We plaatsen uw pand op een gerichte manier in de markt.
We lanceren uw pand op alle grote portaalsites, we contacteren klanten via ons prospectiebestand, we plaatsen publiciteitsborden,…
De aanpak van publiceren verschilt vaak van pand tot pand, onze medewerkers hebben hierin de nodige ervaring welke succesvolle aanpak het best past voor uw pand.

Bezichtiging

Alle bezichtigingen worden uitgevoerd door uw vaste contactpersoon, dit zorgt er voor dat onze medewerkers uw pand & verkoopdossier grondig kennen. Op deze manier kunnen we de potentiële koper op een correcte manier maximaal informeren.

Onderhandeling & verkoop

Wij bemiddelen met kennis van zaken tussen koper & verkoper om tot een win-win situatie te komen voor iedere partij. Wij stellen in overleg met uw notaris de verkoopovereenkomst op en begeleiden u tot bij de notariële akte. Verkopen met resultaat & gedrevenheid dat is onze grootste inzet.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo Pottelberg