Helaas, dit pand is verkocht

8500 Kortrijk

Omschrijving

IN OPTIE

ART-DECO WONING IN SINT-JANSWIJK - TOTAAL RENOVATIE
Welkom bij de verkoop van deze karaktervolle woning!
De woning heeft veel potentieel, maar heeft totaal renovatie nodig om het volledige potentieel te benutten. Dit biedt een geweldige kans om uw eigen stempel te drukken op de woning en het te transformeren in uw droomhuis en toch de authentieke elementen te behouden.
Op gelijkvloers komen we binnen in de brede hal met vintage tegeltjes, die de sfeer van vervlogen tijden oproepen. Ze lopen van de gang tot over heel de leefruimte in quasi onbeschadigde toestand. Achteraan is er plaats voor uw droomkeuken. Op het eerste verdiep zijn er 2 kamers, ideaal om er 3 van te maken. En achteraan is er plaats voor uw badkamer. Op het bovenste verdiep een zeer ruime zolder, met een zee aan mogelijkheden, zoals studio, hobbyruimte, bureel, ... Het pand is volledig onderkelderd en er is een regenput aanwezig. Met een mobiscore van 9/10 scoort dit pand super goed qua bereikbaarheid, U bent op fiets- of loopafstand van het centrum en winkels. Daarnaast zijn er ook uitstekende openbaar vervoersverbindingen waardoor u gemakkelijk verder weg kan reizen. And last but not least bevindt er zich voor het pand een veilige afgesloten fietsenstalling van Stad Kortrijk.
Dus als u op zoek bent naar een woning met karakter en veel potentieel op een toplocatie... dan is deze woning precies wat u zoekt!

Interesse? Bel Ann 0473 88 68 10 of Barbara 0496 16 34 43 voor een bezoekje.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo Pottelberg