Helaas, dit pand is verhuurd

8500 Kortrijk

Omschrijving

Multifunctioneel handelspand op een uitstekende locatie in volle centrum !

Dit pand gelegen in een zijstraat van de Lange Steenstraat is erg zichtbaar en honderden potentiële klanten wandelen er elke dag voorbij.
Momenteel is er een schoonheidssalon in gevestigd, bestaande uit 1 grote centrale ruimte, 5 aparte ruimtes, een keuken en wc.
Het schoonheidssalon dat er nu gevestigd is verhuist, daardoor komt het pand te huur.
De beschikbaarheid van water- en elektriciteitsvoorzieningen in elke ruimte maakt dit pand ideaal voor verschillende doeleinden. Er is goeie ventilatie aanwezig, centrale verwarming op gas, en airco voorziening.
Of je nu een schoonheidssalon, nagelstudio, kinesist, kapsalon, interim bureau, commerciële winkel of vrij beroep etc.. erin wilt vestigen, deze locatie biedt eindeloze mogelijkheden.
Bovendien zijn er nabijgelegen ondergrondse parkeermogelijkheden, wat het voor zowel klanten als medewerkers gemakkelijk maakt om het pand te bereiken.
Meer nieuws : Binnenkort wordt er een nieuw gebouw met 75 studentenkamers tegenover het pand opgetrokken. Dit opent ook de deur naar een scala aan mogelijkheden om de doelgroep van studenten aan te spreken en te bedienen met uw winkel. Bijv. een copytheek, broodjeswinkel .... Uitmuntende Mobiscore 9.2/10 !
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.
Dit is een zeldzame kans om een geweldige ruimte te huren op een van de meest gewilde locaties in de stad.
Interesse? Bel Barbara voor een bezoekje 0496 16 34 43


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Immo Pottelberg